DVD - Uw geboortejaar in beeld - 1942 Bekijk groter

DVD - Uw geboortejaar in beeld - 1942

DVD-1942

Deze unieke DVD met filmfragmenten uit misschien wel uw geboorte- of trouwjaar zijn speciaal voor u vastgelegd.

Meer details

Uitverkocht

Bij aanschaf van dit product krijgt u 1 spaarpunt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,25.


€ 10,99 incl. BTW

Meer informatie

DVD - Uw geboortejaar in beeld 1942

1942: Het jaar van uw geboorte. Wat gebeurde er verder in dit bijzondere jaar? De Duitse minister van propaganda legt een krans op de Grebbeberg. Radio Oranje roept op tot sabotage en in Januari wordt een elfstedentocht gereden.

Al deze en nog veel meer unieke gebeurtenissen zijn op film vastgelegd. Wat gebeurde er in uw geboortejaar 1942? Hoe zag het leven er toen uit? Deze DVD laat het u zien. U kunt naar hartelust zwerven door meer dan een uur aan filmbeelden, langs al die speciale momenten uit 1942.

In de eerste helft van de twintigste eeuw stond de film nog in zijn kinderschoenen. Televisie bestond nog niet. Geluid werd pas vanaf het begin van de jaren dertig montjesmaat toegevoegd. De fragmenten op deze DVD zijn zo orgineel mogelijk gehouden. De kwalieteit van deze beelden kan hierdoor verschillen van de huidige norm. Omdat geluid zeldzaam was bevat deze DVD stille fragmenten.

Van 1940 tot 1945 bepaalde de Duitse bezetter de inhoud van het Polygoonjornaal. Om dit eenzijdige beeld te nuanceren zijn op deze DVD ook enkele geluidsfragmenten van Radio Oranje opgenomen.

Titel: Uw geboortejaar in beeld 1942
Drager: DVD
Leverancier: A.W. Bruna Uitgevers
Speelduur: Ca. 70 Min
Geluid: Nederlands gesproken
E.A.N. Code: 9789022957097
Levertijd: 24 uur

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

DVD - Uw geboortejaar in beeld - 1942

DVD - Uw geboortejaar in beeld - 1942

Deze unieke DVD met filmfragmenten uit misschien wel uw geboorte- of trouwjaar zijn speciaal voor u vastgelegd.

30 Andere producten in dezelfde categorie: