Stella McCartney Draagtas/Shopping Bag 1 Bekijk groter

Stella McCartney Draagtas/Shopping Bag 1

LA-1

Draagtas/shopping bac van Stella McCartney voor dagelijks gebruik

Meer details

Uitverkocht

Bij aanschaf van dit product krijgt u 1 spaarpunt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,25.


€ 19,99 incl. BTW

Meer informatie

21st Century Leaders is een uniek kunstwerk liefdadigheids project. Het concept is simpel. Wij verzamelen van kunstwerken van de leiders op alle gebieden; royalty's, film, muziek, Nobelprijs voor de Vrede laureaten, sport, literatuur, enz. Elke ambassadeur doneert een symbool van hoop, een zelfportret en een boodschap van hoop voor de toekomst.
Deze kunstwerken zijn gebruikt voor het maken van Whatever It Takes producten: 'merchandise with a meaning'. Van Polsbandjes tot kleding, van serviesgoed tot cosmetica en schoeisel, elk product is ethisch geproduceerd en verkocht om geld in te zamelen voor goede doelen gekozen door elke bijdragende leider. Bedrijven zoals Vans, Eastpak, Churchill China, dr. Hauschka en Lee Jeans nemen deel aan 21CL in hun vastberadenheid om Whatever It Takes voor een goed doel door het cre?ren van producten onder licentie. Meer licensievergunningen  zijn nu beschikbaar om te doen Whatever It Takes voor liefdadige doelen.

Het doel is om een minimum van  3 miljoen over een periode van drie jaar voor de financiering van charitatieve projecten in ontwikkelingslanden, bij te dragen tot de bescherming van het milieu en andere goede doelen.

We noemen de campagne whateverittakes

Stevige draagtas van 100% katoen

Dubbele handvatten

Extra breed zijvouw voor een grotere capaciteit

Afmeting: 40 x 15 x 37,5 cm

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Stella McCartney Draagtas/Shopping Bag 1

Stella McCartney Draagtas/Shopping Bag 1

Draagtas/shopping bac van Stella McCartney voor dagelijks gebruik

24 Andere producten in dezelfde categorie: