Aanbiedingen

Pokémon

In het Pokémon Trading Card Game kiezen spelers uit honderden verschillende Pokémon ondersteunende Trainer cards en kracht gevende Energy cards om op die manier de perfecte combinaties te vinden die hen de overwinning zal leveren. Twee spelers starten met hun kaartenspel en gebruiken hun eigen Pokémon om die van hun tegenstander Knock-Out te slaan. Voor ieder gewonnen strijd krijgen zij een Prize card. De eerste speler die al zijn of haar Prize cards heeft gewonnen, wint de strijd!

Thema kaartenspellen zijn ready-to-play kaartenspellen rondom een populaire Pokémon, geschikt om tegen andere thema kaartenspellen te strijden, ideaal om direct mee van start te gaan. De booster packs met extra kaarten geven je de mogelijkheid verschillende Pokémon te sparen en op die manier je eigen kaartenspel met je eigen strategieën te maken. Sommige Pokémon zijn wat zeldzamer dan andere, dus alle kaarten verzamelen wordt onderdeel van het spel!

Welkom in de wereld van het Pokémon Trading Card Game!

Pokémon 

Subcategorieën

 • Boosters
 • Blisters

  Elke nieuwe Pokémon serie heeft 2 verschillende blisters. 3 Booster blister bestaat uit 3 boosters en een foil promo kaart.

  In het onderstaande overzicht van Pokémon blisters staat de nieuwste serie als eerste weergegeven.

 • Thema Decks
 • Portfolio

  Bij elke nieuwe Pokémon serie die verschijnt horen ook verzamelmappen, ook wel portfolio genoemd. Deze verschijnen in A5 met 14 pagina's en 4 pocket's op een pagina en zijn goed voor 56 Pokémon verzamelkaarten en de A4 met 10 pagina's en 9 pocket's op een pagina en zijn goed voor 90 Pokémon verzamelkaarten.

  In onderstaande lijst portfolio's van Pokémon zijn de nieuwste als eerste weergegeven.

 • Special Pokémon
 • Collectible Tin Box

  Twee keer per jaar verschijnen de collectible tin boxen van Pokémon. Dit wordt ook wel de spring en fall serie genoemd. Dit zijn mooie verzamelboxen om je Pokémon trading cards in te bewaren en die je als verzamelaar niet mag missen!

  In onderstaande overzicht van de Pokémon collectible tin boxen staat de nieuwse serie als eerste weergegeven.