Laden...
DualStrapBag-Heidi Klum.jpg

Heidi Klum Draagtas/Shopping Bag

CODE: LA-


Prijs: 19,99

Prijs is incl. BTW

Op voorraad
1000 Spaarpunten
10 Spaarpunten

21st Century Leaders is een uniek kunstwerk liefdadigheids project. Het concept is simpel. Wij verzamelen van kunstwerken van de leiders op alle gebieden; royalty's, film, muziek, Nobelprijs voor de Vrede laureaten, sport, literatuur, enz. Elke ambassadeur doneert een symbool van hoop, een zelfportret en een boodschap van hoop voor de toekomst.
Deze kunstwerken zijn gebruikt voor het maken van Whatever It Takes producten: 'merchandise with a meaning'. Van Polsbandjes  tot kleding, van serviesgoed tot cosmetica en schoeisel, elk product is ethisch geproduceerd en verkocht om geld in te zamelen voor goede doelen gekozen door elke bijdragende leider. Bedrijven zoals Vans, Eastpak, Churchill China, dr. Hauschka en Lee Jeans nemen deel aan 21CL in hun vastberadenheid om Whatever It Takes voor een goed doel door het cre?ren van producten onder licentie. Meer licensievergunningen  zijn nu beschikbaar om te doen Whatever It Takes voor liefdadige doelen.

Het doel is om een minimum van  3 miljoen over een periode van drie jaar voor de financiering van charitatieve projecten in ontwikkelingslanden, bij te dragen tot de bescherming van het milieu en andere goede doelen.

We noemen de campagne whateverittakes

Stevige draagtas van 100% katoen

Dubbele handvatten

Extra breed zijvouw voor een grotere capaciteit

Afmeting: 40 x 15 x 37,5 cm

Ideal_Logo

Product informatie

Rekbare boekenkaft Kaftpapier Weekkalender Huntik Ballonnen
Sexy keukenschort Schoolrugzak Spreukentegel Yu-Gi-Oh! Vlaggenlijn
Schoolagenda's Schriften Familieplanner World of Warkraft Geslaagd
Ringbanden Rekenmachine Spreukenbord Magic the Gathering Monster Jam
Vriendenboekje Schoolartikelen Sleutelhanger Pokémon Goedkoop vuurwerk